کد خبر : 90061

نقش آفرینی سرنوشت ساز مدرک تحصیلی! در انتخابات مجلس شورای اسلامی

چرا قوانین و مقررات قبل از تصویب در مراجع قانونگذاری با شاخص های عدالت اجتماعی و اصول فرهنگ اسلامی و مؤثر در رفع مشکلات حال و آینده مردم مطابقت داده نمی شود؟

چرا قوانین و مقررات قبل از تصویب در مراجع قانونگذاری با شاخص های عدالت اجتماعی و اصول فرهنگ اسلامی مطابقت داده نمی شود؟

تاکی عدالت اجتماعی کیمیای مردم خواهد ماند؟

در روزهای ثبت نام  از نامزدهای مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور از دم در تالار وزارت محل ثبت نام، مانع ورود و ثبت نام تعدادی فرهیختگان فاقد مدرک کارشناسی ارشد و دارای توان علمی و فعالیت های مشهود، طبق آخرین اصلاحیه مجلس شورای اسلامی شدند که به دلیل عدم جامع و مانع بودن قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، برخی نمایندگان مجلس، همچنان دنبال تغییر و اصلاح قانون مذکور می باشند و سلایق جناحی حتی در ردّ یا تأئید شورای نگهبان نیز بیشترین نقش را در متن اصلاحیه داشته است، به طوری که الزام به مدرک کارشناسی ارشد در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی مغایر با قانون اساسی دانسته شده و ردّ گردیده ولی همان متن در دوره هشتم مجلس مغایر دانسته نشده و پذیرفته شده است. با حذف تمام متن تبصره 2 بیشترین مغایرت  با قانون اساسی و تضییع حقوق انتخاب شوندگان و انتخاب کنندگان ایجاد شده است.

لازم به ذکر است، حذف تبصره 2 بدون اطلاع رسانی کافی در مجلس و رسانه ها انجام شده، لذا اکثر رسانه ها تبصره 2 را جزو شرائط نامزدها عنوان نمودند و عده ای بر این اساس جهت ثبت نام با مدارک فعالیّت مشهود، مراجعه و ممانعت بعمل آمده است.در سایت مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان متن تبصره همچون قوانین دیگر قابل دسترسی نبوده و حذف شده ولی در رسانه ها قابل دسترسی می باشد. در چندین ساعت بررسی موارد ذیل به دست آمده است.

هدف اصلی از حذف تبصره مذکور، ممانعت از ورود فرهیختگان توانمند به عرصه تصمیم گیری کشور و عدم امکان خریداری و نفوذ و آسانی ترغیب به عضویّت در احزاب و جناح ها به ویژه در جریان اصلاحات بوده و رمز خوابیدن تعدادی در صحن علنی و خواندن مجله و عکس یادگاری و... همین معضل هست.

رمز عدم تطابق مدرک تحصیلی با توان علمی با سیر صعودی در کل کشور، معضل مدرک گرایی در پست های کلیدی کشور و تدریس در دانشگاه و... هست که برخی دانشگاه ها از جمله دانشگاه ... طی سال های متمادی متصدی امر تولید مدرک تحصیلی بدون علم در حدّ مدرک صادر شده بوده اند.

در حال حاضر علی لاریجانی با تشکیل جمعیّت رهروان ولایت که فعّالان و هواداران جریان اصلاحات هستند، و بیشتر نمایندگان فعلی عضو این تشکّل بوده از شروع دولت یازدهم تقریبا فرمان مجلس نهم را در اختیار دارد وی سفرهای خارجی متعدد در دولت یازدهم بدون وجه قانونی انجام داده است. ملاحظه اسامی اعضای فراکسیون در لینک زیر: 

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/16844 

/کدام-نمایندگان-خواستار-سوال-از-رئیس جمهور-شدنداسامی

 

http://mansorevatani.blogfa.com/post/160 /تمام-نمایندگان-مجلس-به-مردم-ایران-پاسخ-دهند-انواع-فراکسیون-ها-در-خانه-ملت-به-چه-کار-می-آیند-

http://mansorevatani.blogfa.com/post/355 /-آیا-در-اسلام-مردم-درجه-بندی-دارند-که-مجلس-هشتم-و-نهم-دنبال-امتیازهای-خاص-برای-خود-هستند-

http://rc.majlis.ir/fa/legal_draft/show/844768   طرح استمرار حقوق مکتسبه غیرمالی نمایندگان    19 نفر از این نمایندگان عضو گروه رهروان ولایت هستند.

http://www.yjc.ir/fa/news/4465722/نمایندگان-در-طرح-استمرار-حقوق-مكتسبه-غير-مالي-به-دنبال-چه-هستند 

برخی نمایندگان از عدم امکان تصویب طرح بدون رأی مثبت علی لاریجانی، گلایه مندند، عده ای دیگر از نمایندگان نیز زیرمجموعه آقای مرتضی آقا تهرانی به نام اصولگرا وابسته به جبهه پایداری بوده و با ایشان هم رأی هستند، کار به جایی رسیده که برای تقسیم صندلی های مجلس به سایر احزاب و... نامه نوشتند! برخی اعضاء این جبهه قبل از ورود به مرکز قانونگذاری ناقض قانون بودند و یکی به همین دلیل راه نیافت. 

البته همگی خدمت به اسلام و مسلمین را فقط در جایگاه ریاست جمهوری و کرسی های مجلس شورای اسلامی می بینند، نه در روستاها و بین مردم کوخ نشین! که به همین دلیل مردم مجبور به تحمّل مشکلات عدیده معیشتی و... هستند تا روزگار فقط  بر کام حزب گرایان بچرخد و به نام مردم برای خود و گروه خود کسب دنیا کنند!

این وضعیّت فقط زمانی ممکن می شود، که مدرک جلوتر از توان علمی فرد و عضویت در حزب و گروه نقش آفرینی نماید.

 

http://www.mehrnews.com/news/2974136/تلاش-لاریجانی-برای-تاثیرگذاری-رهروان-در-مجلس-دهم

http://www.yjc.ir/fa/news/5438230/لاریجانی- مستقل-وارد-انتخابات-شدم  

http://www.khabaronline.ir/detail/490140/Politics/5116

 بهروز نعمتی: اساسنامه جمعیت رهروان ولایت تقدیم وزارت کشور شد: عضو شورای مرکزی جمعیت رهروان ولایت با بیان اینکه علی لاریجانی، حسین انتظامی و کاظم جلالی چهره های شاخص جمعیت رهروان ولایت هستند،...

در پی تشدید فضاسازی در حدود دو سال گذشته مبنی بر داشتن مدرک تحصیلی دکتری در پست های کلیدی حتی خواندن مقاله در کنگره و کنفرانس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و ممانعت از خواندن مقاله توسط نویسنده مقاله کارشناسی ارشد و اصلاحیه قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، با حذف موارد ذیل در تبصره 2 ماده 28 شرائط انتخاب شوندگان در سال 90، ارزش مدرک تحصیلی زیردکتری به شدّت پائین آمده و هزینه خانواده ها جهت تحصیلات عالیه فرزندان در کسب مشاغل مناسب افزایش یافته و موجب تأخیر ازدواج جوانان شده و توقّعات مسئولین بالا رفته و برای مشاغل پائین از جمله منشی و خدمتکار و... نیز بالاترین مدرک تحصیلی را می طلبند، در حالی که بسیاری معضلات کشور توسط دارندگان مدارک زیر دکتری و نیز کارشناسی ارشد رفع و حلّ می گردد.

نمایندگی مجلس شورای اسلامی بیش از مدرک دکتری و کارشناسی ارشد، به بصیرت دینی و دشمن ستیزی و ظلم ستیزی و تدیّن عملی و اخلاص و عاشق خدمت به مردم بدون کسب مقام و ثروت و...، و نیز قدرت تعقّل و توان تجزیه و تحلیل و حلّ مسئله و شخصیّت مستقل و شجاع در بیان و حمایت از حقّ دارد.

http://rc.majlis.ir/fa/law/show/97912

قانون اصلاح بند(4) و تبصره(2) ماده(28) قانون انتخابات
مجلس شورای اسلامی مصوب 1378

ماده واحده- بند(4) و تبصره(2) ماده(28) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب
1378به شرح ذیل اصلاح گردید:
4- داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا معادل آن.
تبصره2- مدرک تحصیلی لیسانس یا معادل آن به شرط داشتن پنج سال سابقه خدمت اجرائی
در سطح کارشناسی و بالاتر در بخشهای خصوصی یا دولتی و یاپنج سال سابقه فعالیت
آموزشی و یا پژوهشی با تأیید مراجع ذی ربط و یا سابقه یک دوره نمایندگی مجلس
می تواند جایگزین مدرک کارشناسی ارشد باشد.

قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ سیزدهم دی ماه
یکهزار و سیصد و هشتاد و پنج مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 27/10/1385 به
تأیید شورای محترم نگهبان رسید./ ع

سایت مجلس شورای اسلامی: 

قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب 7/9/1378
با اعمال آخرین تغییرات با اعمال اصلاحات زیر: ...  تا 9/ 26/01/1386

"تبصره 2 ماده 28 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی

http://www.parliran.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=229

"تبصره 2 - مدرک تحصیلی لیسانس یا معادل آن بشرط داشتن (5) سال سابقه خدمت اجرایی در سطح کارشناسی و بالاتر در بخش های خصوصی یا دولتی و یا (5) سال سابقه فعالیت آموزشی و یا پژوهشی با تایید مراجع ذیربط و یا سابقه یک دوره نمایندگی مجلس می تواند جایگزین مدرک کارشناسی ارشد باشد. 
تبصره 3 - هر دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی معادل یک مقطع تحصیلی فقط برای شرکت در انتخابات محسوب می شود."

http://www.shora-gc.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&ID=a59cf125-076c-4b7d-ac31-06b2f4d99be4&LayoutID=2831b723-4600-4b35-bd1b-1596027a8546&CategoryID=8fac823a-5745-41b6-a9e2-b879c74deb7b 

 طرح دو فوریتی اصلاح ماده (28) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی

"... 3بحث و بررسی شورای نگهبان پیرامون طرح دو فوریتی اصلاح ماده (28) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب 1378 و اصلاحات بعدی آن مصوب 28/1/1390 مجلس شورای اسلامی (مرحله دوم)..." (ملاحظه استدلال در ردّ و تأئید)

در سایت شورای نگهبان متن کامل اصلاحیه سال 90 حذف تبصره 2 مصوب آمده است.

http://www.rajanews.com/news/65121

http://rc.majlis.ir/fa/law/show/97912

قانون اصلاح بند(4) و تبصره(2) ماده(28) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب 1378

قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با آخرین اصلاحات 

قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب 7/9/1378 با اعمال آخرین تغییرات

 4 – داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد و یا معادل آن.[17] [17] - اصلاحی مورخ 13/10/1385.

http://rc.majlis.ir/fa/law/show/97939 

شرایط کاندیداتوری مجلس تغییر کرد 

ثبت شده توسط : منصوره وطنی

نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :
بالای صفحه اصلی