کد خبر : 76883

79 سوال از ریاست قوه قضائیّه

چرا علیرغم افزایش بودجه قوه قضائیه و هزینه مالی بر مردم در دادخواهی و... و افزایش سیر صعودی ساختمان ها و... عدالت و قانون همچنان مسیرهای صعب العبور مانده و بازی های حزبی و جناحی در برملاشدن انواع فساد نقش اصلی را داشته و دارد؟

                                     79 سوال از قوّه قضائیّه

حکمت حضور برخی جان برکفان مدافع دین خدا در جنگ نرم و سخت در آیه 251 سوره  بقره  آمده ، که خداوند  حکیم  و قادر برخی  را  برای مقابله  با انواع  فساد درزمین هدایت فرموده تا  اسلام وامور مسلمین به دست نااهلان  نیافتد:

"وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّـهِ النَّاسَ بَعْضَهُم بِبَعْضٍ لَّفَسَدَتِ الْأَرْضُ وَلَـٰكِنَّ اللَّـهَ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْعَالَمِينَ﴿٢٥١

"و اگر خداوند، بعضی از مردم را به وسیله بعضی دیگر دفع نمی کرد، زمین را فساد فرا می گرفت، ولی خداوند نسبت به جهانیان، لطف و احسان دارد." 

در قوه قضائیه کدام اسلام اجرا می شود؟                مجلس شورای اسلامی چگونه و کی نظارت کردند و می کنند؟

۱- آیا امام حسین علیه السلام برای ایجاد چنین دستگاه قضایی با این میزان از عدالت قیام کرد؟

۲- آیا منتقم ثارالله٬ روز ظهور چنین دستگاه قضایی را ابقاء می کند؟

۳- چرا امر به معروف ونهی از منکر در اصلاح مرکز عدالت٬بی اثر شده است؟

آیا جراحی بزرگ و عمیق و تغییر ساختار مدیریت قضایی واجرای عدالت قضایی و تامین امنیت مردم؛ نیاز مبرم قوه قضائیه نیست؟

۴- آیا مردم ایران برای چنین دستگاه قضایی انقلاب کرده و شهید و جانباز و آزاده داده و انواع سختی ها را به جان خریدند و می خرند؟ 

۵- چرا در قوّه قضائیه مسیرهای غیرقانونی به طورکامل قابل اجرا بوده و اجرا می شود ولی مسیرقانونی صعب العبور و برخی اوقات محال است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟


6-آیا افرادی که بدون وقوع جرمی قاضی عادل! صرفا به درخواست شاکی مغرض در پی انتقامجویی و... استناد به قانون مغایر با شرع و کلیه قوانین کشوربه نام "مستندات ابرازی " اسم و جرم نکرده را مکرر در روزنامه ملی حمایت جار می زند؛و حکم جلب صادر می کند و پرونده کیفری می سازد؛خود و خانوادشان حق آبروو حیثیت ندارند؛ چرا در این گونه موارد اعلام جرم قاضی را نکرده و مجازات نشده اند؟آیا اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

این پرونده پس از سالها شکایت در انواع مراجع قضایی و قانونی مختومه گردید ولی آبروی تاراج رفته مؤمنی اعاده نگردید و غرامتی پرداخت نشد!

۷-چرا همیشه جرائم را فقط در منتقدان مجموعه خود و در آمران به معروف و ناهیان از منکر می بینید؟ آیا این مخلّ عدالت قاضی نیست؟آیا آیه قرآن دستور امربه معروف و نهی از منکر را به مسلمان نداده است؟ آیا حضرت علی علیه السلام به مظلوم نفرموده برای گرفتن حق خود شمشیر بکشد؛ سر ظالم داد بزند و....

۸- اخیرا برای خلاصی قضات از شکایت مظلومان فاقد امنیت قضایی از سوی قضات؛ که بعد از لغو ماده ۱۸ مبنی برابطال آراء قضایی خلاف قانون و سپس با کثرت شاکیان محدود کردن این ماده به موارد خلاف شرع و باز پس ازکثرت شاکیان رای خلاف قانون و شرع به دست؛ اصل ماده را لغو و به عهده روسای دادگستری گذاشته شد؛آن هم اجرا نمی شود؟

 چرا در دادسرای انتظامی قضات زمان شکایت از قاضی  محدود به سه سال شده که با توجه به میزان حاکمیت عدالت و قانون در دستگاه قضایی، به طرق متعدد سه سال از شرّ شاکی مظلوم جرم نکرده خلاص می شوند و بعد دست شان به هیچ جا بند نیست و باید پای میزان، داد بستانند؟ چرا در این گونه موارد دستور بگیرو ببند داده نمی شود؟ 

چرا هیچ تخلف و جرمی در بعضی قضات مجرم نمی بینید؟ اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

۹- آیا چند تا قانون هم برای خلاصی مردم از ظلم ناشی از سوء مدیریّت کلان و عدم وجود شرط عدالت در قوه قضائیّه وضع کردید؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

۱۰-چرا بیماری روانی تبدیل به جرم شده و قضات کاملا ناآشنا با روانشناسی و فاقد تخصص روانپزشکی اقدام به صدور حکم جلب!!افراد به صرف چند سطر نوشته افراد مغرض وانتقامجو یا دنبال تصاحب افراد و گاه خود دچار بیماری پارانوئید(سوءظن و حسادت در حدّ قتل) که در اثر گم کردن سوراخ دعا این گونه افراد پای ثابت مراکز انتظامی و قضایی هستند؛می کنند؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

۱۱- چرا از قضات صادرکننده حکم جلب و اجازه ورود به منزل مصداق بند۹ فوق نمی توان شکایت کرد؟ چرا دادسرای انتظامی قضات از این قضات!! حمایت می کند؟ چرا دستور این قضات در اختیار این مظلومان آبرو و حیثیت بر باد رفته نمی گذارند تا طبق قانون!!شکایت کنند؟ قانون رای اینها را به عنوان مدرک جرم می خواهد، ولی خود اینها در پرونده ارائه هر گونه کپی به شاکی که روزی به نام مجنون و خطرناک به زورحکم جلب و پلیس راهی تیمارستان شده ممنوع کرده اند!!! لذاغیرقابل دسترسی هست. 

آیا این افراد حق آبرو ندارند با چه حقی اسم شان در دائره سرپرستی به عنوان مجنون قرار داده شده و تمام شکایتها جهت ابطال پرونده و رفع سواثر بی نتیجه مانده؟ اینان به اندازه روسای دادگستری و... که آبرویشان را رنگین تراز مردم می دانید نیستند؟ آیا مردم نباید اسم این قضات که از انسانیت هم کم دارند و شما بر مردم حاکم کردید بدانند و به جای شما و سایر مسئولین به داد مظلومان برسند؟!این وضعیت اشکال شرعی و قانونی ندارد؟

این پرونده همچنان بدون اعاده حیثیت و پرداخت غرامت قانونی و مجازات قضات دستور دهنده و شاکی!! علیرغم شکایت بازداشت شدگان در بیمارستان روانی، در کلیه مراجع قضایی و قانونی ظلم ادامه دارد.

۱۲-چرا در دادسرای انتظامی قضات افراد تیز و بصیر و مسلط به قانون و ملتزم به قانون و متدین عملی و ظلم ستیز وشجاع وعادل به کار کار گرفته نشده اند تا قوه قضائیه و مردم از وجود ظلم با قلم قاضی خلاص شود؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

13- آیا اعمال خلاف قانون در قوه قضائیه فی سبیل الله و مجانی انجام می شود؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

14- چرا با ایجاد حقّ شکایت برهرفرد حتی بدون وقوع جرم؛ وتکرارآن درمراجع قضایی ونظارتی به عنوان حقّ مسلم هرایرانی وقانونمند نمودن هرنوع پرونده سازی وانواع شکایات واهی؛ در ترویج شکایت و ایجاد دشمنی بین مردم ؛ فرهنگ سازی می شود؟   

15- چرا با راه اندازی وابقاء و موازی کاری شوراهای حل اختلاف کارکرد خانواده و فامیل و ریش سفیدان را از مردم ایران گرفتید و به جای صلح و دوستی؛بین مردم با شکایت بازی ریشه صلح را خشکانده و دشمنی و اختلاف و کینه تمام نشدنی را جایگزین فرهنگ اسلامی و ایرانی قرار داده و اسباب قطع رحم را فراهم کردید ؟ آیا اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

16- آیا  این آیه و احادیث را باور داشته و در زیرمجموعه تان عمل کردید و می کنید؟

(أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي)؛«آيا نمي دانيد که خدا مي بيند؟»علق /۱۴

"وان احْکمْ بینهم بماانزل الله الیک فان تولّوا فاعْلم انّمایریدالله انْ یصیبهم ببعض ذنوبهم وانّ کثیرامن الناس لفاسقون"                                                                                           آیه۴۹سوره مائده

"وتو(ای پیغمبر)به آنچه خدابه توفرستاده میان مردم حکم کن وپیروخواهش های آنان مباش وبیندیش مبادا تورافریب  دهندودربعضی احکام که خدابه توفرستاده تقاضای تغییرکنندپس هرگاه ازحکم خداروی برگرداندندبدان که خدامی خواهدآنهارابه عقوبت بعض گناهانشان گرفتارسازدوهمانابسیاری ازمردم فاسق وبدکارند."                                          

رسول الله صلی الله علیه وآله:"اذا تقاضی الیک رجلان فلاتقض للاوّل حتی تسمع من الاخرفانّک اذافعلت ذلک تبیّن لک القضاء"                                                                               من لایحضره الفقیه ج3ص13

"هرگاه درمسند قضاوت نشستی حکم مده؛ مگرآن که حرف های هردو را شنیده باشی.درآن صورت است که داوری برای توروشن خواهدشد."

امام صادق علیه السلام: ایّ قاض قضی بین اثنین فاخطأ سقط ابعد من السماء               کافی ؛ج7؛ص408

امام صادق علیه السلام:رجل قضی بجوروهویعلم فهو فی النا ر ورجل قضی بجوروهو لایعلم  فهو فی النار                                                                                                        کافی ج7؛ص407   

"کسی که به ستم حکم کنددرحالی که می داند؛ درآتش است وجاهلانه حکم به ستم کند؛جایگاهش آتش است."                                                             

"فردُّهُ الی الله ان نحکمَ بکتابه وردُّهُ الی الرسول ان نأخذ بسنتة"                       نهج البلاغه؛خ124؛ص168

"در(خصومت واختلافات) کتاب الهی وسنت نبوی را مرجع حل اختلاف قراردهید."

امام صادق علیه السلام: "کلّ حاکم یحکم بغیرقولنا اهل البیت، فهو طاغوت" مستدرک الوسائل ج17؛ص244؛ح21240  


                                                     

17- آیا حفظ بیت المال پراهمیت تراز حفظ  نظام است؛ یا استثناپذیری در جرم و مجرم حاکمیّت دارد؟ آیا در مجازات مجرم، بازی های سیاسی و حزبی و قدرت طلبی و... نقش آفرینی نمی کند؟  اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

18- آیا  قانون زیر در کل دستگاه قضایی اجرا شده و می شود؟

 اصل 35 قانون اساسی: در همه دادگاهها طرفین دعوا حق دارند برای خودوکیل انتخاب نمایند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند باید برای آنها امکانات تعیین وکیل فراهم گردد.

انبوه شکایات واهی و واقعی آنقدر زیاد است که امکان مالی در تعیین وکیل نیست. ازجهت دیگر کسانی هم که وکیل دارند بستگی دارد چقدر هزینه کرده باشند؛ رای قاضی بستگی زیادی به میزان هزینه برای وکیل و ... دارد. ناباوران سری به دادسراها و شوراهای حل اختلاف و دادگاه ها و...بزنند.اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

19-چرا تبانی با طرف پرونده حتیّ در برخی وکلای پایه یک قوه قضائیه؛ امری عادی محسوب شده؛ و دستمزد برای بیشتراین وکلا که با حداقل شرائط  مجوّز گرفته اند مسئله اصلی است و تعهّد و مسئولیّت در قبال موکلّ و قانون؛ بسیار کمرنگ شده است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

20- چرا دستگاه قضایی با رویکرد سنجش میزان آراء منجر به اجرای عدالت و ممانعت ازظلم و احقاق حقّ شاکی واقعا مظلوم؛ بررسی کیفی و شناسایی خلا قانونی نشده است ؛ و به جای آن، اعمال نظارت های سطحی و جرم زا از جمله تعیین زمان دقیق در رسیدگی به پرونده؛ بدون توجّه به حجم و موضوع پرونده ها؛ و تحت فشار قراردادن  قاضی؛ به جای نظارت بر نحوه رسیدگی و صدور آراء قضایی و ویژگی های شخصیّتی قاضی قرار گرفته است؟

21-چرا بیش از دو دهه تاکنون، دستگاه قضایی در ممانعت از ورود شکایات واهی بدون وقوع جرم با اغراض مختلف ازجمله انتقام جویی وحسادت و تسویه حساب گروهی و سیاسی و ... توانایی علمی و مدیریتی لازم را ندارد؟اینها خلاف شرع و قاون نیست؟

22-چرا دستگاه قضایی با رویکرد سنجش میزان آراء منجر به اجرای عدالت وممانعت از ظلم واحقاق حقّ شاکی واقعا مظلوم؛ به جای بررسی کیفی؛ اعمال نظارت های سطحی و جرم زا از جمله تعیین زمان دقیق دررسیدگی به پرونده؛ بدون توجّه به حجم و موضوع پرونده، عنوان پژوهش و پیشگیری از جرم گرفته است؟

23-چرا با ایجاد حقّ شکایت برهر فرد حتی بدون وقوع جرم؛ و تکرار آن در مراجع قضایی و نظارتی به عنوان حقّ مسلم هر ایرانی و قانونمند نمودن هر نوع پرونده سازی و انواع شکایات واهی و... دشمنی بین مردم  فرهنگ سازی و تثبیت شده است؟   

24-چرا دستگاه قضایی در ممانعت از ورود شکایات واهی بدون وقوع جرم با اغراض مختلف از جمله انتقام جویی و حسادت و تسویه حساب گروهی و... توان علمی و مدیریتی و کارآمدی لازم را ندارد؟ اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

25-چرا ظلم امری عادی و ظلم ستیزی امری غیرعادی در قوه قضائیه هست و وقت مجازات فقط به رضایت  شاکی می اندیشند نه به ظلم و خسارت مظلوم.؟ آیا همین امر موجب افزایش ظلم و تعدی به حقوق یکدیگر نشده است؟

اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

26- چرا در حال حاضرتعداد زیادی دادیارو بازپرس و قاضی بدون شرط عدالت در حال قضاوت و صدور دستوروآراء قضایی هستند؟آیا عدالت شرط واجب قاضی نیست؟اینها خلاف شرع  و قانون نیست؟

27-چرا نفوذ و تأثیرگذاری شخصیّت ها و گروه ها وجریان های سیاسی در مدیریّت قضایی واعمال قوانین جزایی کشور و برخورد تبعیض آمیزبا مجرم و متهم و جرائم و صدورآراء قضایی و...و وجود استثناپذیری در مجرم و استفاده ابزاری از دستگاه قضایی درقوّه قضائیّه؛جزو روند مرسوم شده است ازجمله جریان اصلاحات وعدم مجازات برابر قوانین جاری سران وعوامل اصلی وفرعی فتنه سال 78 و88تاکنون و...اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

28-چرا شهادت و سوگند دروغ در مراجع قضایی وعدم اعمال ماده ۶۴۹و۶۵۰قانون مجازات اسلامی علیرغم صراحت قانون بدون هزینه برای مرتکبین شده است؟ آیا این قانون نیز گرفتار انواع توجیه در تشخیص دروغ همچون صدور آرای قضایی شده است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

29-چرا ویژگی های شخصیتی فرد سالم ازجهات روانی و شخصیّتی در گزینش نیروی انسانی در مناصب مختلف به ویژه مدیریتی ومناصب منجر به صدور آراء قضایی؛ لحاظ نمی شود؟

30-چرا ارتباط مستقیم بدون قید و شرط با ریاست قوّه قضائیه  ودادستان کل کشور و معاون اول و بیشتررؤسای دادگستری و حفاظت واطلاعات با مراجعین؛ وجود ندارد؟ چرا بیشترین ارتباط مردم با معاونین و مسئول دفتر بوده؛ که مشکلات موجود با استنباط وتصمیم معاون و مسئول دفترو...آمیخته شده و واقعیت ها و ظلم ها تداوم می یابد؟

31-چرا مصداق بررسی قضایی در بازپرسی و دادیاری و شوراها در پرونده های عدم ارجاع به پلیس آگاهی؛کمی گفته های طرفین دعوا و بیشتراستنباط قاضی ازشنیده ها  ونیز استعلام از مراکز ذیربط در موضوع یا درخواست پرونده قضایی بدون حضور در محل ارتکاب جرم و بررسی دقیق وقوع  یا عدم وقوع جرم تبدیل شده است؟ چرا در مواردی؛ در تبانی ها اطلاعات غلط در نامه رسمی وارد پرونده قضایی می شود؛ که یکی از مسیرهای افزایش سیر صعودی فساد اداری وتبانی و... در قوه قضائیه تداوم این روند هست؟ 

32-چرا تبانی وکیل با طرف پرونده و نیزاقدام به اعمال غیرقانونی جهت حصول نتیجه مورد نظر٬ وعملی شدن و تثبیت شعار هر چه پول بیشتر اخذ ر أی موافق نظر موکّل بیشتر؛ در مراجع قضایی کشور روند مرسوم و امری عادی شده است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

33-چرا شاکیان دارای بیماری روانی ازجمله بیماری شایع شخصیت پارانوئید و پارانوئیداسکیزوفرنی(حسادت در حد قتل وسوء ظن وبدبینی شدید وتوهّم دشمنی افراد با بیمار؛...) که این افراد مشتری دائمی مراجع قضایی ونیروی انتظامی بوده وبدون وقوع جرمی؛درقوه قضائیه در ساقط کردن فرد مورد حسادت با شمشیر قوه قضائیّه قدرت نمایی می کنند؛ تاکنون؛هیچ اقدامی در شناسایی این گونه افراد که علاوه برخود؛ برای فرارازقانون! با تطمیع دیگران وادار به شکایت از فرد موردنظرمی کنند؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

34-چرا پذیرش شکایت قبل ازارجاع به داریار ارجاع با نظر روان پزشک؛و در موارد شکایت متعدد و مستمر از یک نفر از سوی چندین نفر در مراجع متعدد شناسایی نشده است؟

35-چرا جرائم جدید مشهود وغیرمشهود به طور متناوب شناسایی و قانون وضع نمی شود؟ چرا همواره بعد از گرفتاری اکثرمردم بدون تلاش دستگاه قضایی خودبه خود؛ شناسایی شده ولی از سوی مجلس شورای اسلامی و دستگاه قضایی بدون تصویب قوانین بازدارنده همچنان از مردم  قربانی می گیرد؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

36-چرا با شکایات هدایت شده جهت مشغول سازی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی درانواع پرونده های بدون وقوع جرم یا جرائم جزئی؛برای اجرای جرائم  وسیع و گستردۀ شبکه ای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی شناسایی و مقابله نمی شود؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

37-چرا انتقاد وپیشنهاد؛ دلسوزان و خادمان اسلام و نظام و یا شاکی و متهم و... حتی  یک  کلمه در مخالفت با حرف دادیار و بازپرس وسایر مسئولین قضایی و تذکر ایراد قانونی به آنها؛ موجب صدای بلند و توهین و جواب سربالا و ردّ اعتراض در پرونده و درخواست و موجب نشانه گرفتن فهم و درک معترض و داشتن توهم و بدبینی وسوءظن و...و برخی اوقات بیرون کردن! معترض ازاتاقی که با پول بیت المال ساخته شده و برای خدمت به اعضای بیت المال به کار گرفته شده است؛ می شود!! چرا؛ توصیه برخی پیش کسوتان قضایی و وکلا به مراجعین؛ سکوت در برابرقاضی و...روند مرسوم شده است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

38-چرا ضامن امنیت مردم؛ خود تبدیل به ضد امنیّت وعامل ناامنی مردم شده؛ وآزاد بودن مجرم وجرم امری عادی و مشهود شده است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

39-چرا سالهاست افرادی عادی ازاصناف مختلف با عنوان کارشناس رسمی دادگستری بدون احاطه حتیّ نسبی به قوانین قضایی وعدالت وارد پرونده ها شده و دراکثرموارد با جانبداری ازهم صنف خود ظلمی مضاعف را به شاکی یا متهم تحمیل می کنند؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

40-چرا شرع و قانون؛ اعمالی را جرم می داند، ولی برخی قضات و مسئولین قضایی جرمی نمی بینند؟!!!اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

41- آیا در قرآن و احادیث وسیره پیامبرو ائمه علیهم السلام رهبرمعصوم با یک فرد عادی جامعه در برابر قانون اسلام برابر نیست؟

42-دستگاه قضایی نظام جمهوری اسلامی ایران مجری کدام اسلام و دراختیار چه کسانی است؟

                 
                             

43- چرا برخی آقایان قاضی وقت صدور رأی، یادمسلمان بودن خود نمی افتند وهمواره انتظار مسلمان بودن مراجعین معترض را دارند!!! چرا درحال حاضر دادیار وبازپرس بدون احراز شرط عدالت و توان علمی؛ مجازبه استنباط شخصی از ادّله شرعی وقانونی شده ومنجربه صدور آراء ظالمانه و گاه متضاد در شعبات شده است! اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

آیا قلم قاضی فاقد عدالت همچون شمشیری برّان برزندگی وآبروی مردم است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

44-چرا اهداف اوّلیه اعلام شده در رسانه ها در تشکیل شوراها؛واستفاده ازروش کدخدامنشی واحیاءاصلاح ذات البین اسلام درحفظ حرمت افراد به ویژه بانوان و پرهیزازصدورحکم جلب وحضوردرمحیط نظامی وقضایی وکاهش شکایت بوده؛ولی ازبدوتشکیل؛اهداف اوّلیه حذف؛واهداف دیگری دنبال شدودرروندی تدریجی درعرض وموازی بادادسراهاودادگاهها با اهداف پیداوپنهان درخدمت اهداف گروهها واشخاص و...قرارگرفته وبه یکی ازمراکزظلم برمردم با حربه قانون؛ باا فزایش سیر صعودی شکایات واهی درانواع موضوعات وناامنی جانی وعرضی ومالی و... مردم؛ توسّط قضات چند ساعته تبدیل شده که ساعاتی از روزبه شغل بازاری وکارمند وکارگرو...مشغول بوده وچند  ساعت به مقام قضاوت! دربرخی موارد با تحصیلات ابتدایی و بعدها دیپلم ولیسانس!!ارتقاء مقام یافته وبدون کسب علم قضا درحوزه ودانشگاه با آموزش چند ساعته بدون شرط عدالت و حتیّ در موارد بسیاری با حداقل اعتقاد واخلاق اسلامی وادب به قشری تبدیل شده اندکه تحکّم وتوهین و قضاوت قبل ازاطلاع ازموضوع ومحکوم کردن به محض شنیدن عنوان خوانده ومدّعی خدمت فی سبیل الله!و...ازجمله رفتار مرسوم شده است و حکم جلب نیز صادر می کنند؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

45- چرا مشاهده زندانی ومأمورودستبند وپلیس حکم جلب و بازداشت افراد واسنادغیرمنقول امری عادی همچون دادسراهاو...شده است.چرا قانون نانوشته ولی عملی در شورای اختلاف حاکمیّت و حقّ با شاکی بوده تا جایی که پرونده بازداشت غیرقانونی ملک متهم نیز در مشهد به دست شاکی تا منزل وی می رود! و برای فرار از مجازات در واخواهی متهم بی گناه؛ اقدام به ارائه گواهی فوت، منتهی از شدت عجله با تاریخی قبل از گرفتن پرونده از اجرای احکام،  می کند!!   اینها خلاف شرع و قانون نیست؟             

46 - دراسلام حقّ با کیست؟ چرا حضرات شورای حل اختلاف می گویند حقّ با شاکی است؟!اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

47- سوالی با نیازمبرم به پاسخ به ملت ایران: صحنه گردانان اصلی وضعیّت فوق چه کسانی و با چه اهدافی هستند؟چرا اختیارات شوراهاعلیرغم فساداداری وجرائم علنی ومشهود وهمه گیرشدن ظلم برمردم وفعالیّت موازی وهم عرض بادادگستری ازسوی مجلس شورای اسلامی افزایش یافته وموضوع انحلال آن مسکوت مانده وبرخی مصرّبرتداوم فعالیّت آن هستند؟ اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

48- مسئول و مدیون بیت المال هدر رفته وظلم های عدیده بر مردم از قبل فعالیّت شوراها برعهده چه کسانی است؟ اینها حق الناس نیست؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

49-چرا تبانی با طرف پرونده حتیّ در برخی وکلای پایه یک امری عادی محسوب می شود؛ دستمزد برای بیشتراین وکلا که با حداقل شرائط مجوّز گرفته اند مسئلۀ اصلی است وتعهّد و مسئولیّت در قبال موکلّ و قانون؛ بسیار کمرنگ است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

50- چرا عدم توان واحاطه به قوانین جزایی و حقوقی در ارشاد صحیح مراجعین؛ یا وکالت وکیل در مواردی منجربه محکومیّت موکلین بی گناه یا ضرر متهم یا تبانی امری عادی و مرسوم شده است؟ چرا وکیل به جای استعفاء از شغل وکالت و جبران با وکیل توانمند؛ فقط اظهار ناراحتی می کنند؟ اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

51- هدف اصلی قوه قضائیّه از استخدام این نوع مشاوران و وکلا و دادن پروانه وکالت با شتاب در دوران حاکمیّت دوم خردادی ها چه بوده است؟

52-چرا قوه قضائیّه از روند معمول کانون وکلا تبعیت نکرده است؟ آیا هدف کمک به مردم است یا اشتغال زایی فارغ التحصیلان مدرک به دست فاقد توان علمی ؟ با این مشاوران کمک به ظالم شده یا به احقاق حقّ مردم!!

53-چرا  ۹۵% آراء قضایی در مرحله تجدیدنظر وموارد غیررسانه ای شده تأیید می شوند؛ چرا دادگاههای تجدیدنظر به اموری خنثی و به نوعی کاغذبازی مشغول نیستند؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

54-آیا تجدیدنظرها تبدیل به نامه نگاری و مهر زدن نشده است ؟ آیا حقوق این قضات درآمد مشروع هست؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

55- چرا افراد بسیاری با هزینه بیت المال و مردم مشغول کار قضایی هستند ولی عدالت همچنان کمیاب است؟

56- چرا قبل ازاحیاء دادسراها قضات دادگستری؛ اجازه صحبت به احدی را نمی دادند وبا سکوت وابهت خود چنان رعبی در دل شاکی ومتهم انداخته بودند که جرأت دفاع لازم را هم نداشتند؛ حال برخی قبل از توضیح شاکی، بازپرس از عنوان اتهام و ...؛داستان ساخته و با ربط دادن بی ارتباط به مسائلی غیر موضوع پرونده، سعی در بستن پرونده دارد و بیشتر بازپرسان به محض شنیدن جمله اعتراض آمیز نسبت به رأی و نظرخود؛راه توهین وتهمت را پیش گرفته وهمان جمله ای که در قانون جرم است برای ساکت کردن معترض می گویند وخود را قاضی تمام عیارو حاکم شرع وعادل می دانند! برخی قضات تجدیدنظر به عصبانیت مشهورند! (مشهد و...) اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

57- آیا دادگاه های حقوقی متعلق به اقشار ثروتمند و متمول دارد؟ چرا شکایت افراد ناتوان از پرداخت هزینه نجومی دادرسی دردادگاه های حقوقی رد می شود؟ آیا باورکنیم در قوه قضائیه نظام جمهوری اسلامی ایران، کشور امام زمان و حرم اهل بیت علیهم السلام میزان  تمکن مالی؛ میزان استفاده از دادخواهی در قوه قضائیه را تعیین می کند و برخی به خاطر نداشتن هزینه دادخواهی مجبور به پذشتن از حقّ و تن دادن به ظلم و سپردن قوه قضائیه به خدا و نفرین و... هستند؟!اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

58-چرا برای رهایی قضات از مجازات قانونی؛ در دادسرای انتظامی قضات به جای سختگیری در ممانعت از ظلم به شاکی یا متهم؛محدودیت زمانی سه ساله به عنوان قانون وضع کرده ولی برای احقاق حق مظلوم که کم نیستند هیچ محدودیت زمانی وجود نداشته و هیچ کس خود را مسئول احقاق نمی داند و البته مسئولین محترم ظلمی نمی بینند!!!  اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

59-چرا مسئول پذیرش شکایات در دادسرای انتظامی قضات در تاریخ 91/1/26 در برابر توضیح اتهام رئیس سابق دادگستری مشهد گفت" قانون را ول کنید رئیس قوه او را گذاشته و خودش گفته این کار را بکن و این را نکن شما نمی توانید تعیین تکلیف کنید" و شکایت را رد کرد! آیا ریاست قوه قضائیه مترادف و عین قانون هست؟ 

اگر هست چه نیازی به این همه قانون داریم؛ آیا نظام فرماندهی یک نفره غیر ازاین وضعیت نتیجه ای دارد؟ اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

60- چرا چندین سال است از انتصاب نیروهای تیزبین و قانونمند و مسلط به قانون و مجرّب و عادل و خداترس و یقین به روز حساب و قیامت در دادسرای انتظامی قضات امتناع شده و افرادی با شخصیت بله قربان گو و متخصص در رد شکایت با انواع بهانه های بنی اسرائیلی  تا با دستور ریاست قوه و بقیه؛ شکایت علیه قضات ظالم و متخلف را قبول نکنند؟

61-تا کی می توان از مظلوم فرار کرد و حضورش را انکار و منتقدان را تهدید به بگیر و ببند کرد؟ روزی که شاهد و حاکم یکی است؛ پای میزان؛حقّ شان را از شما و سایرین خواهند گرفت.آیا به این مهم یقین دارید؟ پس چرا....

62- چرا اختلاس بزرگ را انکار و مختص یک نفر اعلام کرده و با افشاگری همین رسانه هایی که دستور بگیر و ببند شان را صادر کردید؛ مجبور به اعتراف و اقدام قضایی شدید؟!اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

63- چرا معاونت پیشگیری از جرم، موظف شده اند فقط در بین مردم دنبال جرم و پیشگیری باشند و داخل قوه قضائیه از همه جرم ها مبرّا شده است، آیا این نیز مصداقی دیگر در استثناپذیری جرم و مجرم نیست؟

اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

64- چرا جرائم مشهود در حال اجرا در کشور، فقط برای مردم مشهودند و مدعی العموم و همه دستگاه قضایی و ... جرمی نمی  بینند تا وقت لو رفتن بعضی ها برسد؟!! اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

65- چرا دستورات واضح و روشن  و رهنمودهای کاربردی صریح و مستقیم به قوه قضائیه به ویژه در مبارزه با فساد و اجرای عدالت و حفظ حقوق همه مردم و ... تاکنون عملی نشده است؟ آیا وضعیّت موجود قوه قضائیه، التزام عملی مسئولان قوه قضائیه را به اصل ولایت فقیه ثابت نمی کند؟ اینها خلاف شرع و قانون نیست؟


                                          

66- چه اصراری برنگه داشتن وزیر اطلاعات معزول در جریان فتنه سال 88، در بالاترین مناصب قضایی هست که بنابر شواهد موجود، عملکرد وی در سمت دادستانی، نه تنها مشکلات دادسراها و... را حداقل روند تبانی و تطمیع و... در پرونده ها را نیز متوقف نکرد، بلکه سمت دادستانی را یکی از گلوگاه های فساد نیز نمود که برخی پرونده ها در قم و مشهد و تهران و... با توسل به دادستان و حمایت از بازپرس و دادیار و... در تبانی با مجرمان پرونده ها، علیرغم مدارک غیرقابل نقض و انکار در پرونده، با مخدومه نمودن پرونده، موجبات تأمین امنیت کامل و آزادی مجرمان حرفه ای و باندی و... زیادی را فراهم نموده، که همچنان این روند تداوم داشته و یکی از عوامل تعیین کننده در افزایش فساد خرد و کلان در کشور شده است. 

تغییر دادستان کل کشور و شهرستان ها تأثیر محسوسی در این روند رو به رشد نداشته  و هنوز مجرم آزاد و مظلوم در پی قاضی عادلی، شاید یکی حقّی را ناحقّ نکند!! اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

67- چرا وزیر اطلاعات معزول هیچ گزارشی از فعالیّت ضدانقلاب به رئیس جمهور وقت و مردم ایران که بیش از سه دهه جان بر کف پای اسلام و انقلاب ایستادند، نداد؟ آیا عملکردی نداشت که گزارش دهد؟ چطور بنده بدون هیچ امکاناتی، با رصد عملکردهای ... از یک سال قبل به همه مسئولین نظام فعالیـ های براندازی را اعلام نمودم ولی وزیر اطلاعات حرفی برای گفتن نداشت؟ چطور آقای مصلحی وزیر اطلاعات سابق ، جریان فتنه را ریشه یابی و عوامل اصلی فتنه را به مردم ایران اعلام نمود؟

ایا می توان با جمع بندی عملکرد دو وزیر اطلاعات در یک جریان ملّی و آشکار برهمگان، نتیجه گرفت که برای پیروزی جریان اصلاحات و براندازی نظام، سکوت وزیر اطلاعات یکی از راه های غلبه و عامل پیروزی بود؟!   اینها خلاف شرع و قانون نیست؟            

68- چرا در سال 92 و 93 هیچ یک از مسئولان قضایی علیرغم مسئولیّت قضایی! دربرابر انواع تحقیر و تهمت و توهین های رئیس جمهور، سکوت اختیار نموده و فضای امنی برای تداوم توهین ها به منتقدین قرارداد ژنو و تعداد کثیری از اهالی رسانه و فرهیختگان کشور و سرمایه های علمی کشور و آمران به معروف و ناهیان از منکر و مردم ایران، تأمین نموده و هرچه توهین و ناسزا وتهمت و... به احمدی نژاد جا مانده بود، از زبان ریاست جمهور کشور امام زمان در تریبون عمومی در وسعت جهانی، جاری شد، تا اندکی اعضای جریان اصلاحات  عقده گشایی  نمایند!! قانون و حقوق شهروندی و احکام اسلام کجا جا مانده بود؟

آیا با این عملکرد، مردم ایران را دشمن شاد و خادمان اسلام و دوستان انقلاب را تضعیف ننمودید؟ 

اینها خلاف شرع و قانون نیست؟


                                      

69- چرا همچنان بیمارستان تبدیل به محل بازداشت و تسویه حساب در مشهد و تبریز و... شده است؟ کدام قانون اجازه بستری فرد سالم در بیمارستان روانی را با حکم بازداشت 15 روزه قاضی!!! صادر کرده است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

70- چرا دفترخانه 119 تبریز محل جعل سند و وکالت نامه و تبانی و... شده، و از مالکین و موکلین در برگ بدون سربرگ و با متن خلاف قانون مبنی بر مسئولیت  کشف فساد در اصل سند که صرفا در اختیار خود وی هست، به عهده مالک و گیرنده سند گذاشته و تعهد می گیرد! هر کس بخواهد توضیحی در این برگ بدهد از ارائه کپی سند امتناع می نماید! دادگستری تبریز و ...و اداره کل ثبت اسناد و املاک استان و تبریز و ناحیه و... از شدّت افزایش تجربیات گرانقدر، جز تبانی با جاعلین سند و وکالت نامه و...عملکرد دیگری نداشته و تصرف عدوانی ملک مردم و زورگیری از نوع مدل جدید به حکم سند ساختگی حلال و قانونی شده است؟

اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

71- چرا هر متنی که در دفترخانه ها نوشته می شود، تبدیل به سند رسمی! شده و سالها از طریق دفاتر رسمی در مشهد و تبریز و... املاک و اموال و...، مردم بر اساس اسناد ساختگی و خلاف واقع و بدون اطلاع صاحب ملک، و نیز با رسمی کردن وکالتنامه های جعلی به نام وکالتنامه جامع فروش و یا وقف نامه!! که صاحب فعلی ملک،  فروشنده ملک خود به فروشنده فعلی و یا واقف ملک شده  و بر اساس وکالتنامه جعلی اقدام به معامله های کلان بدون اطلاع صاحب ملک ولی با همکاری صمیمانه! اداره ثبت و اسناد کل و ناحیه و حفاظت و... می شود و شکایات در قوه قضائیه نیز با همکاری صمیمانه با جاعلین توأم شده و ملک مردم همچون آب خوردن با تنظیم وکالتنامه جعلی در دفترخانه و ثبت معامله خرید و فروش، در پرونده ثبتی، ملک!!! جابجا می شود! و مالک واقعی سال ها با هزینه های زیاد وکلای ناتوان یا تبانی با طرف پرونده و... در قوه قضائیه مشغول، تا شاید ملکش برگردد و برنمی گردد!!!

اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

72- چرا سالهاست طبق قانون قبل از انقلاب، سردفتران دفاتر اسناد رسمی از همه نوع مجازاتی مصون بوده و فقط تا سه سال اگر تخلف قانونی ثابت شود، فقط بعد از حکم قضایی! امکان لغو مجوز سردفتر وجود دارد و با وضعیّت موجود قوه قضائیه هیچ گونه مجازاتی در انتظار سردفتر نیست و به راحتی سند و وکالتنامه و وقف نامه و... جعل می شود و مردم ملزم به تمکین از مفاد سند جدید! جعلی بوده و باید از خیر اموال غیرمنقول خود بگذرند تا عده ای به همت قوه قضائیه به ثروت باد آورده دست یابند؟!! اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

چرا اموال غیرمنقول مردم به ویژه در مشهد و تبریز و... امنیّت ندارد؟  تأمین امنیّت اموال مردم به عهده کیست؟

آیا تصرف عدوانی و فروش مال غیر و افزایش انواع جعل سند ملکی و وقف نامه و ... از طریق همین دفاتر اسناد رسمی زیرمجموعه قوه قضائیه که باید مرکز عدالت و قانون باشد، نبوده است؟اینها خلاف شرع و قانون نیست?

73- چرا دبیرخانه نظارت بر حقوق شهروندی در پذیرش و شروع بررسی، جواب هایی به صورت زیر به شاکی داده می دهد!!   اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

"درخواست شما  در حال بررسی  است 
پاسخ :  پاسخی برای این شکایت درج نشده است"

جمله ابهام در رد یا پذیرش شکایت، صرفا در مسکوت ماندن شکایت و منتظر گذاشتن شاکی تا جای دیگر شکایت نکند موثر هست!

"درخواست شما  این گزارش در حیطه وظایف حقوق شهروندی نمی باشد  است 
پاسخ :  پاسخی برای این شکایت درج نشده است"

74- چرا دبیرخانه نظارت بر حقوق شهروندی به جای تدوین جامع و مانع حقوق شهروندی از قانون اساسی، در بخشنامه اجرایی، حقوق مردم را محدود و فقط به رفع معضلات ناشی از فقدان عدالت اکثر قضات و معضلات موجود در رسیدگی به جرائم پرداخته و شکایات را نیز بر اساس همین موارد اندک! صرفا در محدوده رفع ناکارآمدی اکثر محاکم قضایی می پذیرد؟!!

آیا این بخشنامه، مؤیّد عدم عدالت قضایی و عدم شرط عدالت در اکثر قضات و عوامل دخیل در صدور آراء قضایی و التزام عملی ضابطین قضایی به قانون و شرع نیست؟!

75- چرا کلیه فسادهای کلان مالی و اداری و... بعد از شکل گیری و سالها اجرا، بعد از فرار کردن متهمان اصلی و... برملا می شود؟! آیا فسادهای مالی در بانک ها و... فقط بعد از سابقه چندین ساله در ظلم به مردم و استفاده از بیت المال و امکانات دولتی و...، و ثروت اندوزی نامشروع و اخلال در اقتصاد بیمار کشور قابلیت رؤیت دارند؟

چرا کشف موارد اظهر من الشمس پیروزی قوه قضائیّه در مبارزه با فساد تلّقی شده و مبارزه از زمینه فساد به بعد از تحقق فسادهای کلان مالی و اداری و اخلاقی و سیاسی و... منتقل شده است؟ 

اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

76- چرا دادگستری مشهد علیرغم تغییرات مدیریّتی، هنوز نتوانسته بر مدار شرع و قانون قرار گرفته و باندهای کسب مال از طریق نامشروع و زورگیری مالی به زور حکم جلب در بدهی ابرازی بدون سند مالی در محکمه قضایی!!! و اسناد ساختگی وقف در دفترخانه با همکاری صمیمانه قوه قضائّیه با جاعلین سند ملکی و وقف نامه و... همچنان با پیروزی در انجام و تداوم جرائم مشهود و غیرمشهود به فعالیّت مشغول بوده و مظلومان پرونده ها سالها در دادگستری و دادسرای مشهد از جمله شعبه 203 دنبال ذرّه ای عدالت و تحقّق اندکی ادعای مبارزه با فساد و ... آرزو به دل مانده اند!

چرا ریاست سابق دادگستری استان خراسان رضوی که همکار صمیمی برخی مجرمان و جاده صاف کن موارد فوق بوده، بعد از تغییر سمت، به عنوان مشاور دیوان عالی ... مشغول به کار شده و همچنان ممنوعیّت از شکایت از وی و مصونیّت کامل در دادسرای انتظامی قضات و دادسرای ویژه روحانیّت و انواع حفاظت و حراست و... تداوم داشته و تاکنون به جرم معاونت در جرائم متعدد مشهود وغیرمشهود در برخی پرونده ها و تأمین امنیّت کامل مجرمان زیادی، از هرگونه مجازات که تاکنون ادامه دارد و با برداشتن مدارک مجرمیّت از پرونده شعبه 203، وی و مجرمان مکرر تبرئه می شوند و اموال و آبرو و زندگی شاکیان به یغما رفته و عادل و عدالتی نیافته اند؟! آیا ادّعای مبارزه با فساد به خود قوّه قضائیّه شامل نمی شود؟اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

77- چرا جعل عنوان قاضی دادگاه و... برای اعتبارسازی و ترساندن افراد و... در تبریز بسیار راحت و تبانی با چند کلمه بدون توسّل به پول و...، فقط با حفظ موقعیّت قابل انجام هست؟ چرا ترس از تلافی عامل اصلی در ترک امر به معروف و نهی از منکر شده و سکوت تنها وسیله تأمین امنیّت در برابر قدرت نمایی و قلدری با عناوین ... اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

78- چرا سرنوشت پرونده قضایی در اختیار ستوان یکم کلانتری قرار گرفته و زمینه مساعد در صدور برگ احضاریّه چندین نفر بدون وقوع جرم و بدون تشکیل پرونده قضایی در کلانتری ... تبریز وجود دارد؟ اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

79- چرا در شعبه 20 دادسرای تبریز به دلیل اصرار به وقوع تخیّلات بازپرس به جای جرم واقع شده و حذف موضوع اتهام که دو معاون قضایی شکایت را پذیرفته و ارجاع دادند! و اطمینان شاکی از عدم توان بازپرس در شناسایی جرم و مجرم، علیرغم تبانی علنی مجرمان در پاکسازی آثار جرم با اطلاع رسانی قبلی پلیس متخصص! قبل از اعزام به محل و سه بار اعزام با پذیرش نبودن کلید! با وعده در وقت دیگر و ایجاد فرصت کافی در پاکسازی کامل آثار جرم حتی آثار قبل از وقوع جرم که دلیل کافی بر وقوع جرم بوده، در برگ بازجویی پلیس آگاهی تقاضای مختومه نمودن پرونده را نموده و بازپرس تحویل لایحه را به آگاهی و آگاهی به بازپرس حواله داده، ولی بازپرس 20 روز به مرخصی استعلاجی رفته و پرونده ها معطل مانده و مجرمان اقدامات زیادی انجام داده اند ولی لوایح شاکی در پرونده قرار نگرفته و بعد از برگشت، بدون بازجویی از شاکی و دریافت لایحه و انصراف قطعی شاکی از شکایت را اخذ ننموده، اقدام به صدور رأی نموده و با تأئید رأی توسّط دادیار اظهار نظر پرونده مختومه و در پیگیری شاکی و تقاضای قرار دادن لوایح در پرونده، اعلام قانون! را شنیده که یا باید اعتراض نموده، پرونده به دادگاه برود یا ممکن نیست! بالاخره بازپرس بعد از اعتراض شاکی مبنی بر صدور رأی بدون حضور شاکی، لوایح در پرونده قرار می گیرد! 

چرا مجرمان آسوده خاطر از خدمات عادلانه قوه قضائیه به زیرکی خود می بالند که قوای قضایی و انتظامی و... را دور زدند! و....!

به دلیل جرائم متعدد متهم و رؤسای پیدا و پنهان وی، احتمال سواستفاده از مختومه شدن پرونده زیاد بود، لذا، شاکی مصرّ بر اعلام تمام جرائم انجام شده و ممانعت از سوء استفاده از انصراف شاکی بوده که صرفا تقاضای مختومه شدن به دلیل فقدان عدالت و عدم توان بازپرس شعبه و عدم امنیّت شاکی بود! حقوق شهروندی کجاست؟  اینها خلاف شرع و قانون نیست؟

80- ...

وضعیّت فوق، همچنان تداوم داشته و پرونده های مذکور چندین ساله ،هیچ یک منجربه احقاق حقّ مظلوم و مجازات مجرمین علیرغم مدارک غیرقابل نقض و انکار و اعلام به کلیه مراجع قضایی و قانونی نشده است.

کلیه مطالب مذکور، حاصل مشاهدات و بررسی دقیق میدانی و مدارک و پرونده های در اختیار نگارنده می باشد.

 تدوین در تاریخ 94/3/21                                     

مطلب مرتبط:

بخشنامه حقوق شهروندي دبیرخانه نظارت بر حقوق شهروندی

 سامانه اخذ گزارش ها و شكايت هاي مردمي

ثبت شده توسط : منصوره وطنی

نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :
بالای صفحه اصلی