کد خبر : 76741

صبوری تا کی تا آب قم از حوزه سیاست خارج و به حوزه سلامت وارد شود؟!

در حاکمیّت حزبی هست که سران احزاب سیاسی برای کسب قدرت و مقام و... همواره در صدد افزایش به افتخارات خود به هر قیمتی هستند. مردم و مشکلات مردم ابزاری در اختیار انهاست تا استفاده تبلیغاتی در جهت ترسیم چهره ای خدمتگزار و پرتلاش در رفع مشکلات مردم بنمایند.

تا کی آب شرب مردم ابزار جنگ قدرت خواهد ماند؟!

واقعیت تلخی که برخی مسئولین نمی خواهند ببینند این است که علاوه بر شوری مجدد آب قم؛ با چند ساعت ماندن آب حتی در ته مخزن آب یخچال؛ موادی ته نشین شده گویی آب با مواد سفید رنگ مخلوط شده است. همچنین سنگریزه های متعدد به رنگ  قهوه ای روشن در توری متصل به شیرآب حمام بعد ازحدود  ۵ ماه  و شبیه سنگ کلیه دفع شده از بیمار قمی است!

جرم زیاد موجود در سماور و کتری ها در مدت زمان کوتاه نشان از غیرسالم بودن آب شرب قم و میزان صدمات جسمی و سلامتی مردم قم هست. سنگ کلیه سهم کسانی است که یا مستاجرند و یا امکان مالی خرید دستگاه آب شیرین کن در منزل را نداشته و توان آوردن مکرر آب از دستگاه ها که تعداد آنها کم بوده و مسیر طولانی از منازل بسیاری از مردم را دارد؛ و سنگ ساز شدن کلیه و مشکلات ناشی از دفع سنگ کلیه به همان شکل و رنگ رنج مضاعفی بر اهالی قم اضافه نموده است که وزارت بهداشت به دلایل ذیل؛ تاکنون به سلامت آب قم و سلامت کلیه قمی ها نپرداخته است. 

آب شور قم سه دهه بعد از انقلاب همچنان در حوزه سیاست قرار داشته و سلامتی مردم قم و زائران کریمه اهل بیت علیهم السلام قربانی سیاست بازی مدعیان حقوق شهروندی و مردم سالاری و بازی های حزبی شده و حقّ  شرب آب سالم و شیرین علیرغم هزینه بودجه های کلان فقط  تا ۶ ماه بعد از افتتاح دولت دهم مسلم دانسته شده و مردم طعم آب شیرین و سالم را چشیدند؛ ولی با آمدن دولت یازدهم؛ این حربه سیاسی مجدد شور شده و دوباره جنگ قدرت از مردم قربانی گرفته و مردم قم به ناچار از دستگاه های آب شیرین به خانه هایشان آب می برند و هنوز آب از حوزه سیاست خارج و به حوزه سلامت وارد نشده است.

 

نایت اسکین

 این سوالات همچنان بی پاسخ مانده است:

۱- چه کسانی و با چه هدفی در خرابکاری در لوله های بین راهی منتهی به آب شیرین قم قبل افتتاح در سال ۹۲ توسط رئیس جمهور سابق دخالت داشته اند؟

۲- کدام اصل انسانی و قانون اسلامی و فرهنگ اصیل ایرانی حربه سیاسی قرار دادن آب شرب مردم در جنگ قدرت احزاب سیاسی و وسیله انتقام جویی به دلیل عدم پذیرش و عدم همکاری با آنها را می پذیرد؟

۳- آیا این عملکرد نشانگر یزیدصفتی  نیست؟ 

۴- چرا روزنامه های زنجیره ای جریان اصلاحات قبل و هم زمان با افتتاح آب شیرین قم به تخریب این دستاورد عظیم ملی پرداختند و هدفشان چه بود؟

۵- آیا شور شدن مجدد آب قم و اعلام عدم رسیدن لوله های اب شیرین به قم و فعالیت در اتصال آب شیرین؛ بلافاصله بعد از شروع بکار دولت یازدهم که از جمله اولین عملکرد این دولت بود؛ نشانگر حربه سیاسی شدن آب شرب قم و حذف اسم احمدی نژاد و افتتاح به نام روحانی برای ماندگاری در تاریخ قم نیست؟

۶- آیا می توان تاریخ  یک شهر را وارونه جلوه داد و با فریب مردم، پیروز خیالی میدان جنگ قدرت شد؟!

 ۷- آیا این عملکرد دولت یازدهم توهین مجدد به فهم و شعور مردم ایران و قمی ها نیست؟!

۸- ...

 مطالب مرتبط:

 خبرگزاری فارس از قم، محمود احمدی نژاد ظهر امروز در مراسم افتتاح طرح انتقال آب از سرشاخه های دز به قم اظهار کرد: خداوند را سپاسگزارم که این سفر با بهره برداری از چند خدمت بزرگ به مردم قم همراه شد.(۳/۲/۹۳)

آقای روحانی با آمدن شما آب شیرین قم قطع شد! )۲۴ آذر۹۲

http://fordunews.com/newsF-23597.htm

 

ثبت شده توسط : منصوره وطنی

نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :
بالای صفحه اصلی