کد خبر : 71011

چهره زن مسلمان ایرانی در صدا و سیما کجاست؟

در صدا و سیمای نظام اسلامی زن مسلمان ایرانی کجاست؟
صدا و سیما به کجا می رود؟

در سه سال گذشته شاهد تغییر فاحش چهره ترسیمی زن در صدا و سیما هستیم. از آنجا که صدا و سیما متعلق به مردم مسلمان ایرانی است؛ لذا؛ چهره ترسیم شده از زن نیز باید با ویژگی های زن در اسلام و فرهنگ اصیل ایرانی مطابق باشد؛ در حالی که؛ چهره زن در سریال ها و فیلم های سینمایی و برنامه کودک و نیز مسابقات مختلف از جمله آشپزی و... تأکید بر جنسیّت زن و نمایش جاذبه های جسمی و کلامی اوست که مطابق با فرهنگ غربی و استفاده ابزاری و تبلیغاتی از زن هست.

در اسلام و قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران؛ وضعیّت موجود زن در صدا و سیما نفی شده و نظام اسلامی موظف به ایجاد زمینه های مساعد جهت رشد شخصیّت زن و احیاء حقوق مادی و معنوی زن شده است.

سوال از کلیه دست اندرکاران صدا و سیما این است که آیا اهداف و برنامه های صدا و سیما محل اعتلا و رشد شخصیّت زن و احیاء حقوق وی بوده  و زن ایرانی در حال بازیگری و اجرای برنامه و... با تلاش به زیباسازی خود و زیبا گویی و برخی حرکات موزون! در برنامه کودک و...؛ با گستاخی و پررویی و کم حیایی و  ... به حقوق خود رسیده است؟!

آیا  ترویج انواع مدل های بدحجابی منجر به بی حجابی و آرایش غلیظ صورت و لباس های تنگ خلاف شرع و جیغ و دادها و عشوه گری و خنده های ... گستاخی و پررویی و کمبود حیاء در سمیا و نازک کردن صدا و به نام طنز در برنامه های صدا را مصادیق رشد شخصیّت و احقاق حقّ زن مسلمان می توان نامید؟

آنچه مسلّم و مشهود هست؛ سیمای جمهوری اسلامی در الگوگیری زنان و خانواده ها در موضوع حجاب و ترویج مدل های بدحجابی و نیز محرّک توّجه به جاذبه جسمی زنان در مردان شده و نیز موجب کاهش غیرت و حیاء و عفاف و حجاب درونی در بین خانواده و جامعه؛ مقام اول را در چند سال اخیر در کشور داشته است.

انواع مدل بدحجابی ابتدا در فیلم ها و سریال ها و توسط مجری برخی برنامه ها نمایش داده می شود بعد بلافاصله در بازار و میهمانی ها و سپس خیابان ها اشاعه می یابد. حتی در نحوه پوشیدن چادر نیز تلاش لازم شده تا محجبّه بودن به چادری بودن تنزّل یابد. حرمت چادر کاهش و باز بودن جلوی چادر و باز و بسته کردن مکرر آن و برخی زمین خوردن و گیر کردن چادر توسط بازیگر ایجاد نظر منفی وغیر لازم بودن و لباس اضافه و دست و پا گیر برخلاف واقع جلوه می دهند که کاملا در این موضوع موفق بوده اند.

توجیه این وضعیّت؛ مبنی بر مقابله با پیامدهای سوء ماهواره و ممانعت از تماشای ماهواره؛ که با این توجیه غیرشرعی و غیرعلمی؛ خود سیما در حال تبدیل به ماهواره می باشد؛ چگونه می توان به دختر نوجوان و جوان گفت بدحجابی در خیابان ها اشکال شرعی و قانونی دارد د ولی در تلویزیون آزاد!

آیا در طول این مدت تعداد تماشاگران ماهواره و خرید آن کاهش معناداری داشته است؟

آیا دانشگاه ملّی جمهوری اسلامی باید مبلّغ فرهنگ غربی باشد یا پرچم دار ترویج فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی؟

چرا نظارت قوای سه گانه در احیاء فرهنگ اسلامی در صدا و سیما مؤثر و کافی نبوده و برنامه کودک نیز محل نمایش جاذبه های زنانه و محل مدل های لباس با عدم رعایت حکم شرعی پرهیز از جلب توجّه در انتخاب لباس شده است؟
 

                                        

ثبت شده توسط : منصوره وطنی

نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :
بالای صفحه اصلی